Uitm nak extend 1 sem?...

Posted by Posted by masasrar On 8:35 PM




Hurm rumous ke betul aku pun tak tau.Kalau bende ni betul, banyak bende yang nak kene pikir nih.Kos akan meningkat, ptptn untuk extra semester, bayar rumah sewe , mase yang terbuang , dan paling penting, usiaku yang kian " matang ".Owh tidak.tak mau la extend.Alamatnye grade over time la aku dan kawan-kawan..Harap - harap tak jadi kenyataan.Tak pe la buat mase ni biar pihak pengurusan yang pening dulu.Kite teruskan kehidupan sebagai pelajar University yang normal.Macam biase, buat assignment yang menimbun, presentation yang menuntun ,dan test yang bersusun..


Ape penyebab semua nih?H1N1 la aper lagi..H1N1...ape yang buat virus nih menyerang sebenarnye?Peliknye kat Malaysia nih, boleh dikatekan majoriti Melayu.Saudari Aisyah budak degree Account yang meninggal baru - baru nih pun Melayu jugak.Student lagi..bunge bangse yang gugur sebelum sempat berjase.Kesian ..semoge arwah Aisyah ditempatkan dalam golongan orang yang beriman dan beramal soleh ...
Bunge bangsa yang gugur sebelum sempat berbakti.AL-Fatihah untuk die.Hurm nampaknye kes H1N1 kat kampus ni makin serius..Hai ape nak jadi dengan UItm Segamat nih..

Rumours ..semue tu rumours ader yang percaye macam tuh.Ade jugak yang cakap student Uitm Segamat nih dah ager 2 orang yang masuk icu, belum kuarantin lagi, ade pulak cakap ader yang menjadi mangse ke 2 kat Uitm Segamat nih.Hai kawan, kitorang yang kat cini pun tak tau ape-ape korang lagi advance eh?..mouth of marketing la katekan..Ape pun , kite tengok la Jumaat nih.Sesame kite tunggu.

Ape saje berlaku, UITM tetap di hati ku...

0 comments

Post a Comment